Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz’ün en önemli prestij projelerinden biri olarak belediye öz kaynaklarıyla 27 Eylül 2023 tarihinde Dikili’ye kazandırdığı Dikili Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’nde yarıyıl tatili boyunca çocuklar tiyatro ve müzikli oyunlarla buluşup keyifli vakit geçirdiler.

Dikili Belediyesi tarafından düzenlenen yarıyıl tatili etkinlikleri kapsamında “Arı Çocuk”, “Mavi Düşler Ülkesi”, “Ağustos Böceği ve Karınca”, “Kamp Ateşi” adlı oyunlar çocuklar tarafından yoğun ilgiyle izlendi.

Sivrisinek ve haşere ile mücadele 12 ay sürüyor Sivrisinek ve haşere ile mücadele 12 ay sürüyor

Yarıyıl tatilinde çocukları da unutmadıklarını belirten Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz  “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Dikili’mize kazandırdığımız Dikili Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Kültür Merkezi’mizde yurttaşlarımızı tiyatro, konser, dinleti, söyleşiler ile buluşturuyoruz. Faaliyete geçtiği günden itibaren tüm yaş gruplarına hitap eden etkinlikler düzenlemeye devam ediyoruz. Bu kapsamda yarıyıl tatiline giren, karne sevinci yaşayan çocuklarımızı da unutmadık. Kültür Merkezimizde düzenlediğimiz tiyatro, müzikli oyun etkinliklerimizde çocuklarımız neşeyle dolu vakit geçirdiler. Çocuklarımızın mutlulukları dünyalara bedel. Velilerimizin memnuniyetleri bizleri çok mutlu ediyor. İkinci dönemde tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar diliyorum.

Hem çocuklarımız hem yetişkinlerimiz için hazırladığımız etkinlikler Şubat ayında da hız kesmeden devam edecek. ” diyerek tüm yurttaşları Dikili Belediyesi Mustafa Kemal Atatürk Merkezi Şubat ayı etkinlik programlarına davet etti.

Editör: Atakan Şen