Gaziemir'in çağdaş ve kültürel mirasını gelecek nesillere taşımak için yola çıkan AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan, ilçenin kültür ve turizm potansiyelini daha da artırmak adına önemli bir adım atmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda, Gaziemir'in zengin tarihine ve doğal güzelliklerine odaklanan projelerini, İzmir’e bir dizi program için gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'a sundu.

İlçemizin potansiyelini artıracak bir dönemin başlangıcını oluşturacağız

AK Parti Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan, tüm projelerinin hazır olduğunu önümüzdeki günlerde yapacağı lansman ile herkesle paylaşacaklarını söyleyerek, ‘’Şehrimize gelen Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’u hem karşıladık hem de değerli bakanımızın alanı ile ilgili projelerimizi kendilerine arz ederek bir araya gelmenin heyecanını yaşadık. Çünkü önümüzdeki dönemde Gaziemir'i kültür ve turizmde öncü bir şehir haline getirmek için büyük bir vizyon ve kararlılıkla çalışacağız. Gaziemir, sadece coğrafi konumuyla değil, aynı zamanda zengin tarihi mirası ve doğal güzellikleriyle de önemli bir potansiyele sahiptir. İşte bu noktada, kültür ve turizm alanında yapacağımız projelerle Gaziemir'i daha da öne çıkaracak ve ilçemizin turizm potansiyelini artıracak bir dönemin başlangıcını oluşturacağız.’’ dedi.

Deniz Doğan'dan ulaşım için önemli projeler! Deniz Doğan'dan ulaşım için önemli projeler!

Genç yeteneklerin gelişimine de katkı sağlayacak

‘’Kültür ve turizm, bir şehrin kalbini oluşturur ve kimliğini şekillendirir.’’ diyen Gaziemir Belediye Başkan Adayı Deniz Doğan, ‘’Bu nedenle, Gaziemir'i kültür ve sanatın merkezi haline getirme vizyonuyla hareket ediyoruz.  Kazandıracağımız projelerle, ilçemizin sanat ve kültür hayatını canlandırmayı, sanatseverlerin buluşma noktası haline getirmeyi amaçlıyoruz. Yapacağımız merkezler, sadece sanat eserlerinin sergilendiği bir mekan olmayacak, aynı zamanda sanatın her alanında etkinlikler düzenleyerek, genç yeteneklerin gelişimine de katkı sağlayacak. Aynı zamanda Gaziemir'i ziyaret eden herkesin unutulmaz bir deneyim yaşamasını sağlayacağız.’’ dedi.

Editör: Atakan Şen