Sivil toplum örgütlerinin yanı sıra Bayraklı muhtarlarıyla bir araya gelmeye devam ediyor.

AK Partili Köse: “Karşıyaka’daki bu ayıbın sorumlusu Cemil Tugay'dır” AK Partili Köse: “Karşıyaka’daki bu ayıbın sorumlusu Cemil Tugay'dır”

Bayraklı Belediyesi Başkan Aday Adayı Zehra Ongun, Yuntdağlılar Köyü Sosyal ve Yardımlaşma Derneği yönetimiyle bir araya geldi. Dernek başkanı Mustafa Uymaz ve yönetim kurulu üyeleri Bayraklı’nın sorunlarını Bayraklı’da yaşayan adayla çözülebileceğini belirtirken, Zehra Ongun’un kendilerinin içinden çıkan bir aday olarak her zaman yanında olacaklarını söylediler.

Zehra Ongun, Bayraklı İzmirliler Derneği ziyaretinde de bulundu. Dernek Başkanı Hatice Tokbaş; “Bayraklı’ya kadın başkan çok yakışacak. Kadın elinin değdiği bir Bayraklı çok daha güzel yaşanacak bir ilçe olacaktır” dedi.

Çiçek Mahallesi Muhtarı Sezai Çelik, Cengizhan Mahallesi Muhtarı Taner Kanbur ve Çay Mahallesi Muhtarı Sabri Ilmaz’ı makamlarında ziyarette bulunan Aday Adayı Zehra Ongun; “Muhtarlarımızla dayanışma içinde, Bayraklıyı hep birlikte yöneteceğiz. Her semtimize ‘Bizim Evler’ evler açıp buralarda başta kadın ve çocuklar olmak üzere tüm vatandaşımızı sanat ile buluşturacağız. Sosyal belediyecilikte ne gerekiyorsa hepsini yerine getireceğiz. Spor yapmayan genç ve çocuk kalmayacak. Bayraklı sokanlarını karış karış dolaşıyoruz. Biz zaten buradaydık, buradan yolumuza devam edeceğiz” dedi.  

Editör: Birgül Gümüştaş