Etkinlikte, ünlü estetisyen Sergül Özkan dikkat çeken bir çalışmaya imza attı. Her sene çeşitli kuruluşlarda yardım kampanyası düzenleyerek yaşlılara bayram öncesi ücretsiz hizmet veren Özkan, bu yılki yıl sonu etkinliğinde farkındalık yaratmak adına önemli bir projeye öncülük etti. Toplumun kanayan yarası olan şiddete dur demek için kursiyerleriyle birlikte, şiddet gören kadını temsil eden makyajlar yaptı. Bu etkileyici performans, etkinliğe katılanlar tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı.

Buca Belediye Başkanı Kılıç'ın bacakları kırıldı Buca Belediye Başkanı Kılıç'ın bacakları kırıldı

Ünlü Estetisyen Sergül Özkan, yaptığı açıklamada, toplumun daha hoş görülü ve barış içinde yaşaması gerektiğine vurgu yaparak, "Bu tür etkinliklerle şiddete dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak istiyoruz. Toplum olarak daha empatik, daha hoşgörülü ve barış içinde yaşamalıyız" dedi.,

Çiğli Halk Eğitim Merkezi'nin düzenlediği Hayat Boyu Öğrenme Şenlikleri, her yıl olduğu gibi bu yıl da geniş bir katılımla gerçekleşti. Etkinlikte, kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları el emeği ürünler sergilendi ve çeşitli atölye çalışmaları düzenlendi. Halk Eğitim Müdürü Tamer Kartal, etkinliğin amacının halk eğitim merkezinin çalışmalarını tanıtmak ve yaşam boyu öğrenmenin önemine dikkat çekmek olduğunu belirtti.

Kaymakam Fatih Gümüş ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesut Uğurlu da etkinlikte yaptıkları konuşmalarda, halk eğitim merkezlerinin toplumun gelişimine katkı sağladığını ve bu tür etkinliklerin önemini vurguladılar.

Bu anlamlı etkinlik, Çiğli halkının büyük beğenisini kazanarak, toplumsal duyarlılığı artırma ve şiddete karşı ortak bir duruş sergileme adına önemli bir adım oldu.

Editör: Atakan Şen