Ses ve görüntülü video aracılı ile haber gönderen Salih Han, yaptıklarından pişman olduğunu, şeytana uyduğunu, durumun buralara kadar gelebileceğini hesap etmediğini belirtti.  Salih Han'ın, bu konuda mağdur ettiği kişilerden özür dileyen,Türkiye'ye gelmek istediğini, Sedat Ocakçı ile anlaşıp bu mağduriyeti gidereceğini belirtti.  Ocakçı'nın avukatı aracı ile mahkemeye sunulan dosya içerisindeki ses kaydında, “Ben Dubai’deyim  Türkiye gelmeye hazırım. şeytana uydum. Bir yanlışlık yaptım, durumun buralara kadar gelebileceğini düşünemedim. Soğuk cüzdanlar bende. Sedat Ocakçı'yı da mağdur ettiğim için üzgünüm. Ben anlaşmaya hazırım.   Yeterki insanların mağduriyeti giderilsin burada huzurlu değilim.'' dediği öğrenildi.

 Herkesin parasını ödeme çabasındaydım

Öte yandan geçtiğimiz hafta yapılan ara duruşmada, adli tatil nedeni ile nöbetçi mahkemenin duruşmayı 1 ay sonraya ertelenmesi,  sonraki mahkemede Sedat Ocakçı'nın da arasında olacağı tahliyelerin olabileceği belirtildi. Sedat Ocakçı en son ifadesinde, ''Ben başından beridir bu dosyanın mağduruyum. Benim kaçma gibi bir derdim olmadı. Kaçmak isteseydim Salih Han kaçtıktan sonra, 2 kez Dubai’ye, onu bulmaya gittim. Orada kalır, gelmezdim, pasaportumdaki giriş çıkış damgalarına bakabilirsiniz. Son güne kadar herkesin parasını ödeme çabasındaydım. Salih Han’ın bunu yapabileceğini aklımın ucundan geçmedi. Paralar soğuk cüzdanda olduğu için elim kolum  bağlandı. Kaçmak isteyen insan Dubai’ye gitmemişken geri neden gelsin? Yine söylüyorum Salih Han gelsede gelmesede ben bu insanlara olan borcumu ödeyip helalleşeceğim. Yine insanların içinde olacağım, bizim karanlık işlerle işimiz olmadı. Masak raporlarımızda  bu belgeli.'' dedi..

Mehmet Kasapoğlu'ndan yeni yıl  mesajı ve 2023 değerlendirmesi Mehmet Kasapoğlu'ndan yeni yıl mesajı ve 2023 değerlendirmesi

Adaletin tecelli edeceğini düşünüyorum


Öte yandan Ocakçı'nın avukatı Turgay, ''Yeni gelen panik havasında oluşturulan şikayetlerin büyük oranda çekilmeye başlandı, müvekkilim borçlarını ödeme gücünde ve herkese kuruşu kuruşuna alacak. Salih Han’ın itirafının ardından önümüzdeki mahkemede adaletin tecelli edeceğini düşünüyorum.'' dedi.

Editör: Atakan Şen